Acest site utilizeaza cookie-uri pentru îmbunatatirea experientei vizitatorilor. Detalii

Brânza de vaci

- brânza obţinută din lapte de vacă pasteurizat prin coagularea laptelui ca o consecință a acidifierii acestuia și acțiunea unei enzime coagulante;
- grăsime raportată la substanţa uscată: minim 20%;
- conţinut: lapte de vacă pasteurizat, cheag(foarte putin), culturi lactice, clorura de calciu.

Caracteristici:
Masă omogenă albă până la alb-gălbui, ...

- brânza obţinută din lapte de vacă pasteurizat prin coagularea laptelui ca o consecință a acidifierii acestuia și acțiunea unei enzime coagulante;
- grăsime raportată la substanţa uscată: minim 20%;
- conţinut: lapte de vacă pasteurizat, cheag(foarte putin), culturi lactice, clorura de calciu.

Caracteristici:
Masă omogenă albă până la alb-gălbui, uniformă, cu gust plăcut aromat și miros caracteristic de fermentație lactic.
Datorită proprietăților care le are (conținut ridicat de proteine ușor digerabile, aminoacizi esențiali în cantități mari, săruri minerale, aport caloric redus) este indicată în alimentația zilnică a copiilor, tinerilor și persoanelor în vârstă.
Este recomandat ca brânza de vaci să fie consumată de către copii ca sursă de proteină și calciu, de asemenea pentru persoanele adulte care suferă de boli ale stomacului, intestinelor, ficatului, vezicii biliare sau cardiovasculare.
Posibilitate variată de utilizare: fie ca atare sau cu adaos de smântană, cu diferite ingredient: zahăr, sare, condiment precum și pentru obținerea unor preparate de patiserie.

More

Afisate 1 - 1 din 1 produs

Cum comand

Cumpăra produsele noastre din:

- hipermarketurile Auchan
- magazine alimentare din țară
- hipermarketurile Carrefour
- comandă online
- export în Grecia, Spania, Germania și Belgia.
- magazin online

AFLA MAI MULTE

Contactaţi-ne

Telefon:+40-726-774617, +40-760-241745

CONTACTATI-NE !